Zorg Oppe Boerderiej

Dagopvang en zorgaccomodatie

Dagopvang en zorgaccomodatie

Coöperatieve Limburgse Zorgboeren

Een zorgboerderij is een agrarisch bedrijf waar mensen met een hulp- of zorgvraag een passende dagbesteding vinden. Dit kan door mee te helpen op het agrarisch bedrijf, maar ook andere activiteiten zoals hulp in de keuken of gewoon gezellig samen zijn. Op een zorgboerderij staat de bezoeker altijd centraal.

Om het nog makkelijker te maken om een plek te vinden op een zorgboerderij in Limburg, hebben 60 zorgboeren zich verenigd in de Coöperatie Limburgse Zorgboeren (CLZ). Bij CLZ kun je terecht voor alle vragen over beschikbaarheid, aanbod en financiering bij de aangesloten zorgboerderijen. Je kunt uiteraard ook rechtstreeks met de zorgboerderij contact opnemen.

De zorgboeren van CLZ staan voor:

Voor meer informatie kijk op: limburgsezorgboeren.nl

Federatie Landbouw En Zorg

De Federatie Landbouw en Zorg is de landelijke brancheorganisatie voor de sector Landbouw en Zorg. Ze professionaliseert de sector, faciliteert regionale organisaties van zorgboeren en is aanspreekpunt voor stakeholders. De Federatie Landbouw en Zorg brengt landbouw- en zorgpartijen bij elkaar, stimuleert hen tot samenwerken en is de aanjager van nieuwe perspectiefvolle ontwikkelingen.

Via de Federatie zijn we gecertificeerd voor het Kwaliteitssysteem ‘Kwaliteit Laat Je Zien’.
Via de Federatie zijn we gecertificeerd voor het Kwaliteitssysteem ‘Kwaliteit Laat Je Zien’.
Zorglocatie
De Middelhof
Middelhoven 5
6071 PE Swalmen
Zorglocatie
Cornelishof

Straat 28
6042 KV Roermond
Logo-coolimbzorg.png
Logo-federatie.png

© 2021 De Middelhof | Website gemaakt door Kitewebsites

© 2021 De Middelhof |
Website gemaakt door Kitewebsites